Looking good
Feeling good

Optiek Dhondt helpt u graag verder bij uw zoektocht

OP S16 Workorder_square_F.JPG

New Arrivals

Optiek Dhondt

Looking good! Feeling good!

In de wereld van optiek, zijn we steeds op zoek naar vernieuwende producten, bestaande uit brillen en lenzen, die tot het topgamma van de markt behoren. 

 

Ons motto: Looking good Feeling good! Er niet alleen goed uitzien, maar vooral een zelfzeker gevoel hebben met je nieuwe bril op.

 

Bent u van Ronse, Oudenaarde, Brakel, Kluisbergen, Avelgem of een andere prachtige stad/gemeente... het is zeker de moeite om ons aanbod brillen en zonnebrillen vrijblijvend te komen bewonderen.

Optiek Dhondt winkel.jpg

Online service

Wij helpen u ook graag verder via onze website. Maak gerust een online afspraak of bestel uw lenzen via ons formulier.
Wij volgen alles zo snel mogelijk op. 

Brillen

BLACKTIE231_2YH.JPG

Looking Good Feeling Good

Als u een originele of modieuze bril wilt kopen, bent op bij Optiek Dhondt aan het juist adres. Wij beschikken over een uitgebreid gamma monturen van diverse kwalitatieve merken. Bent u nu jong of oud, voor ieder wat wils! 

Glazen

Varilux-Center Ronse

Varilux-center Optiek Dhondt is dé plaats waar het accent ligt op de vakkundigheid van de opticien en diens ervaring met persoonlijke analyse, advies en montage gekoppeld aan Varilux brillenglazen.

Lenzen

Een ruim aanbod lenzen

De contactlens is een optisch hulpmiddel dat op het oog wordt gedragen, het is een alternatief voor het dragen van een bril. Wij werken steeds met de laatste silicone lenzen. Silicone contactlenzen zijn gemaakt uit een hoogzuurstofdoorlatend materiaal op basis van silicone en laten maar liefst 5 keer meer zuurstof door dan de gewone zachte lenzen. deze contact lenzen  dragen hierdoor bij tot wittere ogen die er gezond uitzien en zorgen ervoor dat je je lenzen langer comfortabel kan inhouden.

Contactlenzen Optiek Dhondt (1).png

Optiek Dhondt is sociaal

Wij zijn actief op verschillende sociale media. Like onze berichten op Facebook of volg ons via Instagram.