Oakley

Oakley staat vandaag bekend als de nummer 1 op gebied van sportbrillen.

 

Als sportliefhebber heeft Maxim een ruime ervaring in het gebruik van sportbrillen. Hieronder, zijn er naar eigen bevinding, de best uitgekomen modellen beschreven. Elk model werd getest naargelang de fitting en stabiliteit op het hoofd.

 

Fietsen in Ronse, lopen in Oudenaarde, wandelen in Avelgem, voetballen in Brakel of basketten in Kluisbergen? Voor iedere sport hebben wij wel een passende sportbril. Hieronder vindt u een selectie terug uit ons ruim aanbod. 

 

Elk model is beschikbaar in verschillende kleuren en glastinten. De meeste modellen zijn ook beschikbaar met unifocale-  of progressieve glazen.​

Radarlock Path

 

De Radarlock is één van de meest stabiele sportbrillen. Een echte aanrader voor intensieve sporten zoals fietsen, lopen, mountainbiken, skiën, snowoboarden,... Altijd geleverd met 2 verschillende lenzen.

 

Dit model kan op enkelvoudig zicht gecorrigeerd worden.

oakleyradarlock.jpg

Radar EV
 

Dit model behoort net zoals de Radarlock één van de meest stabiele sportbrillen uit het Oakley-gamma.

 

Een ideale multi-sport zonnebril.

oakleyradarev.jpg

Jawbreaker

 

Oakley en Marc Cavendish hebben samen dit model ontworpen. De meest geschikte bril voor de wielerliefhebber. Doordat de veeruiteinden regelbaar zijn in de lengte, kan u nooit hinder hebben met uw helm.

oakleyJawbreaker.jpg

Fast Jacket

 

De Fast Jacket is een iets stijvere sportbril. Is ideaal te gebruiken voor sporten als fietsen, tennis, lopen. Doordat deze met progressieve glazen leverbaar is, kunnen alle 45-plussers terug hun snelheids-, hartslagmeter lezen. Standaard geleverd met 2 verschillende lenzen.

 

Dit model kan op enkelvoudig zicht als progressief zicht gecorrigeerd worden.

oakleyfastjacket.jpg