0

Kinderbrillen
Hippe en originele
kinderbrillen

Ook voor kinderbrillen ben je bij Optiek Dhondt aan het juiste adres. Kinderen spelen en ravotten erop los, daarom kies je het best een duurzaam model dat tegen een stootje kan. Met onze vele toffe monturen in diverse kleuren wordt het dragen van een bril pas echt leuk.

Kleine fashionista’s

Wist je dat de dochters van Maxim de kinderbrillencollectie testen en goedkeuren? Ontdek de frisse smaak van deze 2 jonge fashionista’s.

 

GIVE-AWAY!!! 

🎁
Wij hebben een nieuwtje voor jullie! Kathy, Maxim & Baptiste gaan plaats creëren voor maar liefst 110 m2 extra ruimte aan hippe brillen!!! (voorzien voor januari 2024)

Onze kids en tieners krijgen net zoals onze sportende klanten een aparte winkelruimte waar iedereen zich vooral thuis en comfortabel zal voelen bij het kiezen van zijn/haar nieuwe bril.
Met onze missie naar de meest coole kids-store van de regio te worden, gaan we deze bekronen met een super originele naam!
Jullie kunnen ons daarbij helpen! Als jij denkt een toffe naam bedacht te hebben, laat jouw gekozen naam per email of  laat een reactie na bij onze facebook-post! Op 6 december zullen wij de winnende winkelnaam bekend maken!
Het winnende kind of tiener zal beloond worden met een nieuwe bril of zonnebril met aangepaste glazen!!!
Hoe cool is dat!!!😎
Veel succes!!!

 

Inspiratie nodig?