0

Wie zijn wij
Familiezaak met
jarenlange expertise

Gespecialiseerde brillenwinkel

In 1985 richtte Kathy Dhondt Optiek Dhondt op, toen nog gehuisvest in het winkelcomplex in de Zonnestraat. In 2005 nam Kathy samen met haar zoon Maxim de brillenzaak Seynaeve over op het Franklin Rooseveltplein. Ondertussen is Optiek Dhondt al 18 jaar een vaste waarde in de brillensector.

Maxim en Kathy vinden het persoonlijk contact met hun klanten de kern van hun opdracht. Met hun luisterend oor, hun persoonlijke aanpak, hun feeling met mode en stijl, hun ruime aanbod aan hoogstaande en kwalitatieve monturen, zonnebrillen, sportbrillen en kinderbrillen zijn ze ervan overtuigd dat klanten ‘thuiskomen’ in hun winkel. Kathy en Maxim bedienen en begeleiden altijd zelf de klanten bij hun keuze naar de juiste bril of lenzen. Door zich continu bij te scholen en in te zetten op innovatie, groeit hun familiezaak elke dag verder uit.

Maxim en Kathy zijn gespecialiseerd in correcte oogmetingen, advies en ondersteuning op maat van elke klant en het personaliseren van sportbrillen (op sterkte).

Brillen van a tot z

‘Wat je zelf doet, doe je beter’ is een gekende slogan. Dat vinden wij bij Optiek Dhondt ook. In onze winkel zetten we onze inhouse expertise dan ook ruim in. Van de oogmeting tot het slijpen en monteren van de glazen en van het afstellen van de bril tot de gepersonaliseerde look van je sportbril: wij doen alles zelf. Alleen de brillenglazen worden door onze professionele partners gemaakt want op dat vlak zijn zij de echte experts.