contactlenzen bestellen
0

Goed zien,
is geen luxe.

Ontdek hier een deel van onze collectie of kom eens langs. We staan klaar met persoonlijk advies gebaseerd op jouw behoeften.

Ontdek onze
collectie

welkom bij Optiek Dhondt

Wij zijn Kathy en Maxim, een gepassioneerd moeder-zoon duo in onze brillenspeciaalzaak in Ronse. We staan klaar met persoonlijk advies gebaseerd op jouw behoeften. Kom eens langs om vrijblijvend kennis te maken met onze collectie of voor een gratis gedetailleerde oogmeting. Want goed zien, is geen luxe.

Welke bril heb ik nodig?

Goed zien begint bij goed meten.
Optiek Dhondt voorziet een gratis
oogtest voor elke klant. Zo ben je zeker
van een bril met de juiste sterkte.

Ga naar oogmeting

Op zoek naar een bril om te lezen, rijden of werken die perfect bij jou past? Bij Optiek Dhondt ben je aan het juiste adres. In onze winkel vind je een ruime collectie monturen van verschillende kwalitatieve merken.
Sporten gaat altijd beter met een goed zicht. Ga langs bij Optiek Dhondt voor een brede keuze aan gepersonaliseerde sportbrillen, ook op sterkte.
Aruba, Zuid-Frankrijk, de Belgische kust of in jouw eigen achtertuin? Waar je ook bent, geniet van het mooie weer met een elegante zonnebril (op sterkte) van Optiek Dhondt.
Heeft je kind een bril nodig? Dat is best spannend. Optiek Dhondt neemt de tijd om je kind op zijn tempo te helpen bij het vinden van de juiste bril. Wij laten je zoon of dochter stralen.
Verziend of bijziend, tijdens het lezen of bij het rijden, digitaal en fysiek. Je ogen worden elke dag gebruikt voor talloze doeleinden. Kies daarom de juiste brillenglazen voor jouw profiel.
Wissel je graag je bril eens af met lenzen? Bij Optiek Dhondt kan je terecht voor een brede waaier aan contactlenzen en onderhoudsproducten. Reken op persoonlijke advies om de meest geschikte lens te vinden.

Brillen en lenzen
online kopen

wist je dat …

  • Optiek Dhondt gratis je ogen meet op brilsterkte en pasvorm?
  • Optiek Dhondt je ondersteunt bij het indoen van je eerste lenzen?
  • Optiek Dhondt een uitgebreide webshop heeft?
  • je gemakkelijk lenzen online kan bestellen?

Ga naar oogmeting

@optiekdhondt on instagram

ontdek het hier