0

Sportbrillen op sterkte
Goede ogen, sterke prestaties

Een sportbril op sterkte biedt veel voordelen tijdens het sporten. Ze beschermen je ogen tegen wind, zon en andere natuurelementen, houden ze gehydrateerd en verbeteren het zicht. Er zijn verschillende sportbrillen en contactlenzen voor sporters.

 

Voordelen van een sportbril op sterkte

  • Verbeterde prestaties: een sportbril op sterkte garandeert een scherp en helder zicht tijdens het sporten. Hierdoor herken je objecten en bewegingen beter waardoor je sneller kan reageren.
  • Comfort: met een sportbril sport je comfortabeler zonder zorgen over het verlies van je bril. De bril is aangepast aan je gezicht waardoor hij niet verschuift of afglijdt tijdens je activiteit.
  • Veiligheid: sportbrillen beschermen ogen tegen uv-licht, water, wind, vuil en andere omgevingsfactoren. Daarnaast voorkomt een sportbril ook blessures aan de ogen of in het gezicht.
  • Stijl: voel je goed in je vel, ook tijdens het sporten. Sportbrillen op sterkte bestaan in verschillende kleuren en modellen. Optiek Dhondt ontwerpt zelfs een gepersonaliseerde sportbril die perfect matcht bij je eigen stijl.
  • Veiligheid: het dragen van een sportbril op sterkte verbetert de veiligheid van jezelf en anderen. Je voorkomt ongelukken door sneller te reageren op onverwachte situaties.

Sterke merken

Bij Optiek Dhondt werken we nauw samen met Oakley, Julbo, Koo en Bliz. Dit zijn stuk voor stuk waardevolle merken met elk hun specifieke opties.

Sportbril met aangepaste glazen

De modellen van Oakley en Julbo zijn verkrijgbaar met een lenzen op sterkte. Beide merken hebben hierin contrast-, meekleurende en gepolariseerde brillenglazen. Na een intakegesprek bepalen we samen de keuze van sportbril volgens jouw profiel. Deze volwaardige sportbrillen zijn mogelijk vanaf 350 euro.

Sportbril met optische insert-clip

De merken Koo en Bliz maken gebruik van een insert-clip. Dit is een verwijderbare clip met correctieve brillenglazen die in de sportbril wordt geplaatst. De clip is makkelijk te vervangen waardoor je geen nieuwe bril hoeft kopen als jouw oogsterkte verandert.

De clip blijft veilig en stevig zitten tijdens het sporten en is een praktische en budgetvriendelijke oplossing voor mensen die een sportbril op sterkte nodig hebben. Sportbrillen met insert-clip zijn verkrijgbaar vanaf 195 euro.